Bad-mini-ton 2017-12-15T15:15:16+00:00

Bad-mini-ton

Het bad-MINI-ton geeft jonge kinderen, die vaak op het punt staan te kiezen voor hun eerste sport, de kans om op speelse wijze kennis te maken met de badmintonsport. De training is afgestemd op de leeftijd van de kinderen. De nadruk zal dan ook vooral liggen op de ontwikkeling van de motoriek, techniek en het samenspel van de jonge kinderen. Op creatieve wijze, en met behulp van allerlei materialen, maken de kinderen kennis met samen sporten, het racket en de shuttle. Vanaf de leeftijd van 8 jaar (of zoveel eerder als gewenst en mogelijk) kunnen de kinderen door- en instromen naar de reguliere trainingsgroepen.

Word mini! – Het mini-lidmaatschap

Speciaal voor de mini’s heeft de vereniging een speciaal lidmaatschap ontwikkeld: het mini-lidmaatschap. Voor € 14,25 per kwartaal  ( € 57,00 per jaar) excl. Inschrijfkosten kunnen 4- tot 7-jarigen het hele seizoen elke zaterdag ochtend van 08:30-09:30 trainen.

En omdat we graag samen met jullie vieren dat we met deze nieuwe training starten, wordt onder de eerste mini’s die in januari besluiten lid te worden een gratis mini badmintonracket verloot.

De eerste twee keer mag iedereen gratis mee komen doen.