Informatie voor nieuwe leden

Wil je lid worden? Lees deze pagina dan goed door, onderaan staat een digitaal inschrijf formulier. Heeft u toch nog vragen, mail dan naar Renske van Kilsdonk: secretariaat@maasshuttles.nl

Speeldag Soort Tijd Locatie
Maandag competitie senioren 20.00-23.00 Sporthal  De Schans
Dinsdag recreanten senioren 20.00-22.30 Sporthal  De Schans
Woensdag recreanten senioren 20.00-22.30 Sporthal  Maaspoort
Woensdag G- leden 19.00-20.30 Sporthal  Maaspoort
Zaterdag recreanten jeugd 08.30-10.00 Sporthal  De Schans
Zaterdag Bad-mini-ton 08.30-9.30 Sporthal  De Schans
Zaterdag competitie jeugd 10.00-12.00 Sporthal  De Schans

Maandagavond / Dinsdagavond spelers mogen ook op de woensdagavond spelen vanaf 20.30u, en Woensdagavond spelers mogen ook op dinsdagavond spelen. Indien je op een andere avond extra speelt dan ben je die avond gastspeler.

Extra: Gelegenheid tot het volgen van gratis lessen op de dinsdagavond voor de nieuwe beginnende recreanten senioren leden.

  • De contributie is verschuldigd per kwartaal.
  • Inning vindt plaats via automatische incasso.
  • Afschrijving op de eerste dag van de tweede maand van het kwartaal dus op: 1 februari, 1 mei, 1 augustus en 1 november.
  • Inning van de jaarlijkse trainingsbijdrage voor de competitiegroepen vindt plaats in januari, die van de extra training van de jeugd in november.
  • Bij het bereiken van de leeftijd van 18 jaar vindt bij het eerst volgende kwartaal de overgang van junior naar senior plaats.
  • Opzegging van het lidmaatschap kan schriftelijk of per e-mail.
  • Deze opzegging dient uiterlijk een maand voorafgaand aan de gewenste einddatum bij onze ledenadministratie binnen te zijn.
  • Bij opzegging in een lopend kwartaal, blijft men het volle kwartaal contributie verschuldigd.

Download het inschrijfformulier hier. Vul dit formulier volledig in neem het mee naar de training. Of scan het in en stuur het naar secretariaat@maasshuttles.nl.

Of vul het formulier digitaal in door hier te klikken