Uitleg strippenkaart

Één keer spelen betekent dat er één strip in mindering wordt gebracht op het saldo. Het saldo strippen wordt digitaal bijgehouden. Elke keer dat er gespeeld wordt, dient vooraf een e-mail te worden verzonden door de koper van de strippenkaart naar strippenkaart@maasshuttles.nl met onderwerp-vermelding: Gebruik strippenkaart. In de email aangeven wie het betreft, en om welke datum het gaat.

Strippenkaart aanschaffen

Het is bij BV de Maasshuttles mogelijk om recreatief te badmintonnen door middel van de aanschaf van een strippenkaart. Je kunt een strippenkaart aanvragen voor 10 keer spelen.

Per seizoen kunnen maximaal 10 strippen per persoon worden aangekocht. Een niet volle strippenkaart blijft geldig voor het volgende seizoen. Er kunnen meerdere personen gebruik maken van één strippenkaart.

Een strippenkaart van 10x spelen kost € 50,-.

Speelavonden:

Dinsdagavond      van 20:30 – 23:00 uur,
Sporthal De Schans, Troelstradreef 160, Den Bosch
Woensdagavond  van 20:00 – 22:00 uur,
Sporthal Maaspoort, Marathonloop 1, Den Bosch

De strippenkaart kan worden aangeschaft door een e-mail te sturen naar strippenkaart@maasshuttles.nl of door onderstaand formulier in te vullen. Na de aankoop van de strippenkaart wordt de strippenkaart per e-mail toegezonden aan de gebruiker.

Aanschafformulier strippenkaart: