Beste sportvrienden …

We zitten al weer in de feestmaand december en het lijkt wel of we corona al ver achter ons hebben gelaten. De speelavonden zitten goed vol. Ook op de woensdagavond worden de vier banen nu vaak bezet door de komst van spelers van de dinsdagavond. Mooi dat je bij de Maasshuttles twee avonden kunt spelen voor hetzelfde contributiebedrag. Er is nog genoeg ruimte dus kom gerust langs op de woensdagavond.

Komend jaar staat op 21 januari het “midwintersneeuwballentoernooi” weer op het programma. Terug van weggeweest door de coronamaatregelen. Senioren: schrijf je in en neem een introducé mee zodat we een leuke avond hebben met elkaar. Ook de jeugdleden die op maandag met de senioren meetrainen kunnen meedoen. De eigen bijdrage van € 12,00 is inclusief een drankje en een snack. Oud-leden mogen ook meedoen dus zegt het voort, zegt het voort.

Komend jaar staat er een clubdag op het programma. Een programma voor alle leden. Save the date; 1 april 2023. Let op, dit is géén grap. Wat we gaan doen is nog een verassing maar jullie krijgen hier zeker meer over te horen de komende tijd.

Nieuw in ons bestuur mag ik Stephan Gruijters en Nathalie van Laar welkom heten. Twee enthousiaste leden van de dinsdagavond. Met hun komst is het bestuur weer helemaal op sterkte. Met dank voor hun inzet van de afgelopen jaren hebben we in het bestuur afscheid genomen van Ank van Vught, Lennart Lalieu en Stephan Verstrepen.

Mag ik jullie allemaal prettige feestdagen verder toewensen en zeker tot volgend jaar op de speelvloer en/of de clubdag op 1 april.

Met vriendelijk sportgroeten,
Frank Ligthart, voorzitter
voorzitter@maasshuttles.nl