Van de voorzitter
Beste sportvrienden,

Een nieuw kalenderjaar en een nieuw sportjaar bieden weer nieuwe kansen.
We blijven niet stil zitten met z’n allen en zijn dan ook druk in de weer om de Maasshuttles beter op de kaart te zetten in welke vorm dan ook.
Op Google zijn we beter te vinden en gaan we bovenaan staan bij het zoeken naar een badmintonclub in ’s-Hertogenbosch. Ook hebben we op zaterdag 1 februari het Bosch Sportakkoord getekend. Sterk en Samen-Buiten en Beter-Gezond en Wel-Zichtbaar en Toegankelijk-Veel en Vaardig zijn de ambities van dit Bosch Sportakkoord. Gelet op de belangrijke functies die sport kan vervullen voor het individu en voor de samenleving gaan we de lat wat hoger leggen.

Op zaterdag 28 maart gaan we wederom het Blacklight Badminton Event organiseren. We proberen meer mensen vanuit buitenaf naar dit evenement toe te trekken. Zet dit maar vast in je agenda en neem vrienden, collega’s en familieleden mee om er een gezellige middag van te maken.

“Als je doet wat je deed, krijg je wat je hebt”, een spreuk van Albert Einstein. Om onze vereniging te laten groeien gaan we “out of the box” denken. Niet iets alleen op facebook zetten, een oproep in de krant of een flyer uitdelen. Nee, dat kunnen we allemaal. Komende weken gaan wij als bestuur naar jullie toe op verschillende speelavonden om jullie mening te vragen. We willen graag sparren over de volgende zaken: hoe we aan meer leden kunnen komen, wat vinden jullie leuk bij de Maasshuttles en wat zouden jullie veranderd willen hebben, hoe kunnen we onze vereniging anders maken t.o.v. de andere verenigingen. Mijn vraag is aan jullie ALLEMAAL: kom met ideeën! Denk out of the box, elk idee is wenselijk en het kan niet gek genoeg zijn. Wij zijn er voor jullie en jullie voor ons om mee te denken. Samen staan we sterk. In deze editie staan wel 20 verboden als een stok achter de deur om buiten je kaders te denken, als je die uit, dan krijg je een RODE kaart. Moet je dan weg? Nee, natuurlijk niet!

Achter de schermen hebben we ook gewerkt om onze vereniging veiliger te maken. De gedragsregels zijn voor trainers, coaches, begeleiders en bestuur aangescherpt en ondertekend en duidelijk op onze site gezet. Voor al deze mensen worden Verklaringen Omtrent Gedrag aangevraagd. We gaan ook met twee vertrouwenspersonen werken. Lilianne Hemels en Rob Ruijtenberg hebben zich beiden bereid verklaard om deze taak op zich te nemen. Via
vertrouwenscontactpersoon@maasshuttles.nl kun je hen beiden anoniem benaderen.
Schroom niet om hen te benaderen als je je niet veilig voelt of ergens mee zit. Elke Held Belt!

En, “last but not least”, verwelkom ik Hennie Bruurmijn als nieuwe trainer voor onze competitiespelers. Na het vertrek van Daan, onze vorige trainer, is het Stephan van de technische commissie snel gelukt om in contact te komen met Hennie. Super gedaan.

O ja, ook wil ik alle nieuwe vaders en moeders en opa’s van de Maasshuttles van harte feliciteren met Philine, Lotte, Lev en Jurre. Inmiddels te veel om op te noemen. Geniet vooral het eerste jaar van jullie kleine spruiten. Het eerste jaar vliegt voorbij en er veranderd veel in deze kleine mensenwereldjes.

Tot op het speelveld! Met sportieve sportgroeten, Frank Ligthart

–Download Versie–