Beste Sportvrienden,

Het blijft een rare tijd. Als ik dit artikel schrijf mogen we nog steeds binnen sporten, mits we de gedragsregels in acht nemen. De komende weken kunnen deze gedragsregels ook weer veranderen of aangescherpt worden. We kennen ze allemaal inmiddels, deze gedragsregels. Alsnog verzoek ik iedereen om deze in acht te nemen. Zeker als je besmet bent met het Coronavirus, maar ook bij klachten: Blijf thuis en kom NIET sporten. Ben je besmet met het Coronavirus, meld het wel aan het bestuur zodat wij de leden kunnen informeren!

Afgelopen zomer heeft onze hoofdtrainer Hennie Bruurmijn twee keer op een zaterdag tijdens de Maaspoort Summer Vibes een workshop gegeven in het Zilverpark. Zowel voor de jeugd als volwassenen heeft Hennie met hulp van Lynn en Jamie deze verzorgd. Voor een impressie kun je kijken op https://www.maaspoortsummervibes.nl . Mocht er volgend jaar weer een Maaspoort Summer Vibes komen dan zullen we zeker weer van de partij zijn. Enkele aanwezigen hebben zich inmiddels aangesloten voor de cursus. Het was een mooie promotie van de Maasshuttles.

Bij het aangaan van mijn voorzitterschap, inmiddels alweer 2 jaar geleden, heb ik gezegd dat ik er voor wil gaan om extra leden aan te trekken en dat ik jullie hulp daarvoor nodig heb.     Ik kan het niet alleen. Jullie hulp heb ik gekregen, mijn dank daarvoor aan iedereen die een steentje heeft bijgedragen!                                                                                                      De ledenwervingscampagne hebben we opgestart met hulp van oa ’S-Portsupport, reclamebureau Liftoff en fotostudio  SOOW Pictures. Zij hebben pro deo meegewerkt in de marketing, foto-shoots en het ontwerpen van de posters en flyers. Het zal jullie niet ontgaan zijn dat er 4 weken lang op alle in- en uitvalswegen van Den Bosch en Rosmalen op totaal 30 Billboards onze leden Thijs, Lynn, Jamie en moeder Katja prijkten met de slogan www.speelbadminton.nu . Tevens hebben we 15.000 flyers verzonden in de wijken Maaspoort, Empel, Groote Wielen, De Donk, De Haren en De Reit. Ook is er groot uitgepakt in de Rosbode en de Bosch Omroep met foto’s en redactionele stukken. Dit alles heeft ertoe geleid dat er zich 17 cursisten hebben aangemeld!! Ik ben hier zeer tevreden over en durf wel zeggen: ”missie geslaagd”.                                                                                                                                                  In November starten we met minimaal 11 nieuwe cursisten bij de jeugd, die zich hebben aangemeld via Sjors Sportief en een aantal volwassen cursisten. Met al deze nieuwe cursisten loopt ons ledenaantal op tot boven de 170 leden. Voor alle bestaande leden op dinsdag- en woensdagavond zal het soms iets inschikken zijn op de banen tijdens deze cursussen van een uur. Geef hen een goed huiselijk gevoel van de Maasshuttles!

Al met al zijn we goed bezig met de weg opwaarts !

Tot op het speelveld,

Groeten, Frank Ligthart

— Download versie —