Beste sportvrienden,

Het seizoen zit er weer bijna op en we staan weer aan de voordeur van de zomervakantie. De tijd gaat snel.

We hebben dit seizoen niet stil gezeten met z’n allen. Er is veel gesport en er zijn wederom kampioenschappen binnen gehaald. Ons eerste team met Merel, Renske, Edward en Patrick heeft het weer voor elkaar gekregen om bovenaan de lijst te eindigen en dit al 6 keer op een rij! Ook ons vijfde team met Claudia, Veerle, Joost, Lennart en Kevin heeft de titel binnen gehaald dit seizoen. Gefeliciteerd allemaal! We mogen er trots op zijn dat er van de zes teams, maar liefst twee bovenaan eindigen.

We zijn in dit seizoen gestart met een nieuwe trainer, Daan, die de competitiespelers ondersteunt en traint. Zowel Daan als de spelers zijn zeer enthousiast over deze trainingen. Welkom Daan, bij de Maasshuttles.

In de vorige editie van het Digikliertje heb ik mede gedeeld dat we iets nieuws gingen doen, iets anders als standaard, iets vernieuwends, meer beleving met badminton: Een Blacklight Badminton Event. Het was een groot succes! Iedereen, jong en oud, wel of geen competitiespelers vonden het een beleving. Stiekem trots was ik dat na deze zaterdag in de maandag editie van het Brabants Dagblad een kleurenfoto van dit Blacklight Badminton Event de voorpagina sierde. De Maasshuttles staan op de kaart en gaan nog meer op de kaart staan het komend seizoen. Dit event had niet plaats kunnen vinden zonder hulp van vele vrijwilligers en sponsoren. Mijn dank is dan ook groot aan ‘S-Port Support, Maaspoort Sport & Events, Kleefkracht, Rako Printing en Liftoff. Maar niet te vergeten: Totaal 10 enthousiaste leden van onze club hebben de schouders eronder gezet om het tot een succes te maken! Het “Wij met zijn allen gevoel”. Voor diegenen die het zijn misgelopen of het nog een keer willen beleven is er goed nieuws. Volgend jaar doen we het weer op Paaszaterdag, 11 april 2020. Schrijf die datum alvast in je agenda.

Wat gaan we nog meer doen komende tijd? Onze website krijgt een update met meer gerichte informatie en foto’s. Ook onze facebookpagina wordt herhaaldelijk voorzien van nieuwe informatie. Ook gaan we starten met Instagram, om ook de jeugd meer te bereiken. Badminton Nederland gaat landelijk de sport “Outdoor Badminton” extra op de kaart van Nederland zetten. In september gaan wij als Maasshuttles een activiteit plannen om dit “Outdoor Badminton” ook eens in het zonlicht te zetten tijdens een event. Weer een andere beleving van de sport badminton en dat allemaal bij de Maasshuttles.

Als laatste wens ik iedereen een prettige vakantie, geniet ervan en we zien elkaar zeer zeker aan het net in het komend seizoen Groeten, Frank, voorzitter

–Download versie–