Van onze voorzitter: Beste sportvrienden …

 

Het seizoen zit er al weer bijna op bij het uitkomen van deze editie van ‘t Digikliertje. Het was wederom een raar jaar met de coronaperikelen, echter we zijn er weer doorheen gekomen. Laten we corona maar achter ons laten en kijken naar de toekomst; naar het nieuwe seizoen 2022-2023.

Om de competitiespelers vanuit de jeugd een betere aansluiting te laten krijgen met de competitiespelers van de senioren, gaan we in het nieuwe seizoen de extra training van de dinsdag verleggen naar de maandag. Hennie, onze trainer van de senioren, gaat op deze avond de jeugd onder zijn hoede nemen. Blij zijn we ook weer met de komst van Johnn van de Ven, die de jeugd weer is gaan trainen op de zaterdagochtend nadat Renske is gestopt. Ruim twaalf jaar geleden toen Johnn trainer van de jeugd was, heeft Renske het van hem overgenomen en nu is het weer andersom.

Een punt van zorg blijft al enkele jaren het ledenaantal. Dit blijft rond de 140 hangen. Het zou wenselijk zijn dat dit naar minimaal 160 gaat, zodat we financieel niet in de problemen gaan komen. Niet dat we nu financiële problemen hebben, maar het ledenaantal mag eigenlijk niet verder gaan zakken. In het nieuwe seizoen gaan we wederom de site www.speelbadminton.nu nieuw leven inblazen. We gaan weer een cursus aanbieden van tien weken met begeleiding. Ook heb ik jullie hulp nodig. Mocht iemand nog ander ideeën hebben om het ledenaantal te verhogen, laat het mij weten via voorzitter@maasshuttles.nl Ik sta open voor elk idee dat uitvoerbaar is. Samen staan we sterk.

Wat helemaal in de vergetelheid is geraakt o.a. door de coronaperikelen: het 40-jarig bestaan van onze club. De Maasshuttles is op 7 mei 1981 opgericht. Er komen al geluiden van leden die het komend seizoen iets willen organiseren. Financieel hebben we in het seizoen 2021-2022 extra geld weg kunnen zetten voor extra activiteiten. Mijn idee is om dit met enkele leden voor het komend seizoen op te gaan pakken en alsnog een feestje te gaan vieren voor en door ons allemaal. Mocht je het leuk vinden om hierover mee te gaan denken, laat het mij weten, zodat we een feestcommissie kunnen gaan samenstellen. Ik hoor graag van jullie.

Waar we ook druk mee bezig zijn is het uitzoeken van nieuwe clubkleding. De bestaande kleding wordt helaas niet meer gemaakt en is uit de collectie. We richten onze keuze op twee merken, namelijk het huidige merk Hummel en de kleding van het merk Erima. Het ligt in de bedoeling dat met de start van het nieuwe seizoen de keuze is gemaakt, zodat de kleding besteld kan worden. Er volgt dan zeker een moment om de kleding te passen